Michael Jackson sai sydänkohtauksen – kriittisessä tilassa teholla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista juuri tulleen tiedon mukaan poptähti Michael Jackson on juuri kiidätetty ambulanssilla sairaalaan. Supertähti on saanut asiasta ensimmäisenä uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan sydänkohtauksen ja häntä on jouduttu elvyttämään matkalla sairaalaan.

50-vuotiaan poptähden kerrotaan saaneen sydänkohtauksen jo kaksi tuntia sitten, mutta vielä ei ole tietoa miksi hänet on kuljetettu sairaalaan vasta nyt. Viivytyksen syyksi epäillään hänen kotonaan suoritettua elvytystä. Ambulanssi lähti Jacksonin asunnolta kohti sairaalaa noin kello 23:10 Suomen aikaa. Ambulanssimatka sairaalaan kesti noin kuusi minuuttia.

Hätäpuhelu soitettiin Michael Jacksonin Holmby Hillsissä sijaitsevasta kodista. Viranomaisten mukaan hätäpuhelussa ilmoitettiin henkilöstä, joka ei hengitä. Ambulanssin saapuessa joku talossa olija elvytti potilasta, E! Online kertoi. Ambulanssia seurasi UCLA Medical Center -sairaalaan kaksi mustaa katumaasturia, joista oli mukana noin kymmenen ihmistä.

Las Vegasista tavoitettu supertähden isä Joe Jackson on vahvistanut TMZ-julkaisulle, että Michael Jackson on todella huonossa kunnossa ja että hän ja muut perheenjäsenet ovat matkalla sairaalaan.