Onko tässä mallimaailman parhaat sääret?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Orlando Bloom ja hänen supermalli-tyttöystävänsä Miranda Kerr ovat nykyisin tuttu näky viihdelehtien palstoilla. Bloomia enemmän otsikoissa on kuitenkin nykyisin Kerr, joka on noussut parin viime vuoden aikana mallimaailman kirkkaimpien kärkinimien joukkoon.

Eilen pariskunta osui paparazzien tähtäimiin heidän ollessaan juhlimassa ystäviensä kanssa Santa Monicassa. Kuvissa huomio kiinnittyi muita seikkoja enemmän Mirandan sääriin, jotka ovat tuttuun tapaan pitkät kuin nälkävuosi. Monien fanien mielestä hänen säärensä ovatkin nykyisin jopa mallimaailman parhaat. Katso kuva tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli nähdään nyt ensimmäistä kertaa poseeraamassa täysin alastomana. Aiemmin hänet on nähty poseeraamassa muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla ja Victoria’s Secret -malliston mainoskuvissa. Mirandea Kerr poseerasi jo aiemminkin XOXO-vaatemerkin Kevät/Kesä 2009 -malliston kuvissa. Katso kuvat tästä tai yhtiön verkkosivustolta tästä. Kuvat aiheuttivat tuolloin keskustelua siitä onko Miranda Kerr jo liian laiha ollakseen nuorten naisten esikuva ja näyttääkseen seksikkäältä.