Paris Hilton bikineissä Dubaissa – lehdet haukkuvat turhaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton on parhaillaan Dubaissa kuvaamassa My New BFF -realitysarjaansa, jossa perijätär etsii itselleen uusia parhaita ystäviä. Samalla Hilton on poseerannut kuvaajille bikineissä luksushotellinsa rannalla.

Nyt useat amerikkalaiset viihdelehdet ovat syyttäneet Hiltonia kovin sanakääntein muiden muassa idiootiksi ja älykääpiöksi, koska tämä on esiintynyt Dubaissa pelkissä bikineissä. Katso kuvat tästä. Hiltonin väitetään loukkaavan paikallisten kulttuuria esiintymällä vahvasti uskonnollisessa muslimimaassa liian vähäpukeisena.

Lehtien haukut ovat kuitenkin aiheettomia. Ne väittävät virheellisesti ja vastoin parempaa tietoa, että Dubaissa bikiniasu olisi kokonaan kielletty. Väite ei tietenkään pidä paikkaansa, sillä useimpien turistihotellien uima-altailla ja uimarannoilla länsimaiset turistit saavat palvoa aurinkoa ja harrastaa vesileikkejä täysin normaalisti uima-asussa tai bikineissä.

Paris Hilton asuu parhaillaan Dubain uudessa Atlantis-luksusushotellissa, jonka alueeseen sisältyy niin sanottuja länsimaisia uimarantoja, joissa bikiniasu on luonnollisesti sallittu. Siten lehtien haukut menevät nyt väärään osoitteeseen.