Poptähti Robbie Williamsia kuulusteltiin aseellisesta ryöstöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltoihin muutama vuosi sitten muuttanut brittipoppari Robbie Williams on joutunut poliisikuulusteluihin Bahamalla tapahtuneeseen aseelliseen ryöstöön liittyen. Miljonääripoppari ei kuitenkaan itse epäiltynä ryöstöstä.

Saarella parhaillaan lomaileva 35-vuotias Robbie Williams joutui seurueensa kanssa sanaharkkaan kahden paparazzikuvaajan kanssa, kun kuvaajat ikuistivat Williamsin polttelemassa sikaria vesiskootterinsa päällä rannalla. Molemmat paparazzit, brittikuvaaja Matt Sanchez ja amerikkalainen Carlos Mendez, poistuivat riidan jälkeen paikalta.

Viranomaisten mukaan muutama tunti sanaharkan jälkeen kolme mieshenkilöä tunkeutui kuvaajien mökkiin, uhkasi heitä aseella ja varasti heidän arvokkaat kameransa, rahansa ja muun ryöstöhetkellä mukana olleen omaisuutensa. Ryöstösaaliin arvo oli noin 20.000 euroa, The Sun kertoi. Poliisi kuulustelivat Robbieta saadakseen uusia johtolankoja tutkimuksiinsa. Ryöstöstä on nyt pidätettynä 2o- ja 30-vuotiaat miehet.