Britney Spears murtui kaikkien aikojen pop-ikonin kuolemasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman julkkistähdet ovat esittäneet lausuntojaan poptähti Michael Jacksonin poismenon johdosta. Suru-uutinen on ollut yleisesti todella tyrmistyttävä ja yllättävä, sillä tähden oli määrä aloittaa massiivinen paluunsa jo ensi kuussa Lontoossa.

– Odotin todella kovasti että olisin nähnyt hänet Lontoossa. Olemme samaan aikaan kiertueella Euroopassa ja olin menossa katsomaan hänen konserttiaan. Hän on ollut koko elämäni ajan minulle todellinen innoittaja. Olen murtunut hänen kuolemastaan, Britney Spears kertoi Entertainment Tonight -julkaisulle.

Britneyn ex-poikaystävä, supertähti Justin Timberlake oli samoilla linjoilla.

– Nyt en löydä oikeita sanoja kuvaillakseni kuinka surullinen olen Michaelin poismenosta. Olemme menettäneet neron, ja ei pelkästään popmusiikin vaan kaiken musiikin todellisen suurlähettilään. Hän on innoittanut useita sukupolvia. Tulen aina muistamaan ilolla hetket, jotka vietimme yhdessä, joina jaoimme saman esiintymislavan ja kaiken mitä olen häneltä oppinut. Sydämeni on nyt hänen perheensä luona, Timberlake totesi.

Myös Kalifornian kuvernööri ja tunnettu elokuvatähti Arnold Schwarzenegger on antanut virallisen lausuntonsa supertähden kuolemasta.

– Maailma on tänään menettänyt yhden musiikkibisneksen vaikutusvaltaisimmista ikoneista. Maria ja minä jaamme muiden kalifornialaisten kanssa shokin ja surun hänen kuolemastaan. Sydämemme ovat hänen perheensä ja faniensa luona.