Energinen Michael Jackson tanssi ja lauloi vielä edellisenä iltana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä menehtyneen poptähti Michael Jacksonin kuolema tuli todellisena yllätyksenä. Hänellä oli monenlaisia sairauksia, joista viimeisimpänä havaittu ja leikattu ihosyöpä, mutta poptähden yleiskunnon kerrotaan olleen hyvä.

Helmikuun lopulla Michael Jackson läpäisi Lontoon keikkojensa massiivisia vakuutuksia varten suoritetun teveystarkastuksen ja parhaillaan suosikkilaulaja harjoitteli ahkerasti ensi kuussa alkavaksi kaavailtuja keikkojaan varten.

Päivän aikana on selvinnyt, että Jackson oli vielä kuolemaansa edeltäneenä iltana ollut mukana konserttinsa harjoituksissa Staples Centerissä, Los Angelesissa. TMZ-julkaisun mukaan harjoituksissa laulanut ja tanssinut poptähti oli ulkoisesti aivan normaalisssa kunnossa eikä mikään viitannut tulevaan sydänkohtaukseen.

Harjoituksissa olivat mukana sekä poptähden taustayhtye että taustatanssijat. Supertähden oli määrä saapua harjoituksiin kello 19:00, mutta hän ilmaantui paikalle kolme tuntia myöhässä. Muuten kaikki vaikutti olevan läsnäolleiden mukaan kunnossa. Uutinen tähden kuolemasta saavutti nopeasti konserttien henkilökunnan, ja parhaillaan Staples Centeriin pystytettyjä harjoituslavasteita puretaan.