Glastonburyn jättifestivaali kunnioittaa Jacksonin muistoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Euroopan suurimmista ja tunnetuimmista festivaaleista, Glastonbury Festival, juhlitaan tänä viikonloppuna Britanniassa. Jättimäinen festivaali marssittaa lukuisille keikkalavoilleen useita satoja artisteja ja yhtyeitä laajalla musiikkiskaalalla.

Tapahtuman organisaattori Emily Eavis on nyt kertonut Daily Mail -lehdelle, että tapahtuman yhdeksi teemaksi on tänään otettu Michael Jacksonin muistaminen. Festivaali kunnioittaa viime yönä menehtynyttä supertähteä monin tavoin, ja suurin osa yhtyeistä muistaa myös Jacksonia esiintymisissään.

Somersetin alueella järjestettävä massatapahtuma järjestää pikavauhdilla myös varsinaisia tilaisuuksia Jacksonin kunniaksi. Tapahtumassa esiintyy kattava otos kevyen musiikin kärkinimistä, sillä päätähtinä nähdään muiden muassa Bruce Springsteen, Neil Young, Lady GaGa, Lily Allen, Franz Ferdinand, The Prodigy, Blur, Stereo MC’s, David Guetta, Josh Wink, Timo Maas ja The Black Eyed Peas.