Ibizalla juopotteleva Katie Price suututti lapsijärjestöt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes parin viikon ajan Ibizalla railakkaasti juhlinut povipommi Jordan, eli Katie Price, on jo aiemmin suututtanut toilailuillaan ja lausunnoillaan useat arvokkaat yhteistyökumppaninsa. Hänen kerrotaan olevan nyt menettämässä jopa 3,5 miljoonan euron sopimukset.

Tuorein suuttuja on brittiläinen Kidscape-lastensuojelujärjestö, joka on raivostunut Katie Pricen jätettyä lapsensa tulevan ex-miehensä Peter Andren hoiviin Kyprokselle ja suunnattua itse bilesaarelle juopottelemaan. Lisäksi Katie julkaisi toissapäivänä Twitter-blogissaan alatyylisen törkyviestin.

– Rakastan Ibizaa. Jaksan tuskin odottaa että näen jälleen lapseni, kun palaan Kyprokselle. Pete on ollut minua kohtaan todella mul**u! Hän jätti minut en minä häntä, Katie Price kirjoitti 196.000 lukijalleen blogissaan.

Kidscapen johtaja Claude Knights on korostanut, että julkkiksten käytöksellä on suuri vaikutus erityisesti teini-ikäisiin tyttöihin. Tästä syystä tämänkaltaisia julkisia tunteenpurkauksia ei katsota hyvällä.

Aiemmin Britanniassa muiden muassa vuoden äitinä palkittu 31-vuotias povipommi Jordan on saanut tehtyä parin viikon ryyppyreissullaan, paljasteluillaan ja miesseikkailuillaan julkiseen imagoonsa valtavan särön. Eilen Jordan karisti Ibizan pölyt jaloistaan ja lensi takaisin Britanniaan.