Julkkiskaunotarten ”pitkät päällä” -trendi jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin julkkispiireissä on viime viikkoina yleistynyt huimasti uusi trendi, josta alusvaatevalmistajat eivät varmasti ole mielissään. Lukuisat supertähdet ovat nimittäin poseeranneet ilman rintaliivejä niin mainoksissa kuin gaalailloissa ja paparazzikuvissakin.

Aiemmin rintaliivittömien tähtien kerhoon ovat liittyneet muiden muasa Britney Spears, Heather Graham, Charlize Theron, Victoria Beckham ja Christina Ricci. Sarjan tuorein tulokas on suosittu r&b-tähti Ciara, joka toimii tänä kesänä muiden muassa monien Britney Spearsin konserttien lämmittelijänä Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Taannoin alastomanakin Vibe-lehdessä poseerannut kaunotar kuvattiin eilen Los Angelesissa ohuessa kesäpaidassa ja ilman rintaliivejä. Katso kuva tästä.

Uudella Fantasy Ride -albumillaan Ciara on työskennellyt usean huipputuottajan ja -artistin kanssa. Yhdysvalloissa albumi nousi jo pelkästään ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaisesti platinaa albumeillaan myynyt laulajatar duetoi levyn ensimmäisellä singlejulkaisulla Justin Timberlaken kanssa.

Atlantasta kotoisin oleva 23-vuotias Ciara julkaisi vuonna 2004 Goodies-debyyttialbuminsa, joka on myynyt kolminkertaisesti platinaa. Albumilta lohkaistiin jättihitit Goodies, Grammy-ehdokkuuden ansainnut 1, 2 Step sekä Oh. Vuonna 2006 julkaistiin platinaa myynyt Ciara : The Evolution. Musiikin ohella Ciara on luonut uraa näyttelijänä ja ollut mukana muiden muassa Make A Wish –hyväntekeväisyysjärjestön toiminnassa.