Kesän suurimmat rantabileet järjestetään Yyterissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Porin Yyterissä järjestetään 3. – 5. heinäkuuta Yyteri BeachFutis -niminen tapahtuma, jonka kerrotaan olevan samalla maan suurimmat rantabileet. Tapahtuma yhdistelee urheilua ja festivaalihenkeä.

Maamme ehkäpä kauneimmalle hiekkarannalle odotetaan yhteensä peräti 13.500 pelaajaa ja 55.000 kävijää. Peräti 1.500 ottelun lisäksi ohjelmassa on näytösotteluja ja pelipäivien päätteeksi juhlimista varta vasten tapahtumaa varten rakennettavilla bilealueilla.

Julkisuuden henkilöistä paikalle odotetaan esimerkiksi Keke Armstrongia, Kwanista tuttua Tidjania, Kim Heroldia ja Aleksi Valavuorta. Yyteri BeachFutis järjestetään nyt kuudetta kertaa, ja se on paisunut tänä vuonna entisestään. Nuorekas ja rento tapahtuma on noussut jo Suomen suurimmaksi massaurheilutapahtumaksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat