Lisätietoa Michael Jacksonin viimeisistä hetkistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä kuolleen poptähti Michael Jacksonin viimeisistä hetkistä on nyt saatu lisätietoa hänen Jermaine-veljeltään. Eilen illalla Suomen aikaa sydänkohtauksen saanut poptähti ei ollut tapahtumahetkellä yksin.

Michael Jackson todettiin kuolleeksi Beverly Hillsissä sijaitsevassa sairaalassa kello 14:26 paikallista aikaa. Edellisenä iltana hän oli ollut harjoittelemassa ensi kuussa Lontoossa alkavaksi kaavailtuja jättikonserttejaan varten, mutta kohtalokkaan sydänkohtauksen saadessaan laulaja oli kotonaan.

– Hänen henkilökohtainen lääkärinsä oli tapahtumahetkellä hänen luonaan. Hän yritti elvyttää veljeäni, kuten myös ensihoitajat, jotka kuljettivat hänet Ronald Reagan UCLA Medical Center -sairaalaan, Jermaine Jackson kertoi antaessaan lausuntoa lehdistölle.

– Saapuessaan sairaalaan noin kello 13:14, korkeasti koulutettujen lääkärien ryhmä, mukaanlukien tehohoitoon erikoistuneet lääkärit ja sydänlääkärit, yrittivät elvyttää häntä yli tunnin ajan, mutta yritykset olivat tuloksettomia. Perheemme toivoo nyt, että media kunnioittaisi yksityisyyttämme tällaisena traagisena aikana.