Lisätietoa Michael Jacksonin viimeisistä hetkistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä kuolleen poptähti Michael Jacksonin viimeisistä hetkistä on nyt saatu lisätietoa hänen Jermaine-veljeltään. Eilen illalla Suomen aikaa sydänkohtauksen saanut poptähti ei ollut tapahtumahetkellä yksin.

Michael Jackson todettiin kuolleeksi Beverly Hillsissä sijaitsevassa sairaalassa kello 14:26 paikallista aikaa. Edellisenä iltana hän oli ollut harjoittelemassa ensi kuussa Lontoossa alkavaksi kaavailtuja jättikonserttejaan varten, mutta kohtalokkaan sydänkohtauksen saadessaan laulaja oli kotonaan.

– Hänen henkilökohtainen lääkärinsä oli tapahtumahetkellä hänen luonaan. Hän yritti elvyttää veljeäni, kuten myös ensihoitajat, jotka kuljettivat hänet Ronald Reagan UCLA Medical Center -sairaalaan, Jermaine Jackson kertoi antaessaan lausuntoa lehdistölle.

– Saapuessaan sairaalaan noin kello 13:14, korkeasti koulutettujen lääkärien ryhmä, mukaanlukien tehohoitoon erikoistuneet lääkärit ja sydänlääkärit, yrittivät elvyttää häntä yli tunnin ajan, mutta yritykset olivat tuloksettomia. Perheemme toivoo nyt, että media kunnioittaisi yksityisyyttämme tällaisena traagisena aikana.

Uusimmat