Michael Jacksonin hätäpuhelu julkaistiin – kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä kuolleen poptähti Michael Jacksonin kuolemasta ja siihen johtaneista syistä on parhaillaan menossa poliisitutkinta. Nyt supertähden kodista tehty hätäpuhelu on julkaistu internetissä.

TMZ-julkaisun haltuunsa saama nauhoite kello 12:21 iltapäivällä soitetusta aidosta hätäpuhelusta on nyt kuultavissa kyseisellä verkkosivustolla tästä. tai suoraan tiedostona tästä.

Nauhoitteelta voidaan kuulla kuinka hätäpuhelun soittaja kertoo 50-vuotiaan mieshenkilön olevan tajuton ja hengittämättä. Tämän jälkeen hätäpäivystäjä pyytää soittajaa siirtämään sängyllä makaavan potilaan lattialle elvytystä varten.

Soittaja kertoo että paikalla on myös Jacksonin henkilökohtainen lääkäri, mutta ettei potilas vastaa minkäänlaisiin ärsykkeisiin tai elvytykseen. Varsin epäselvästä hätäpuhelusta jää kuitenkin vaikutelma että Jacksonin lääkäri olisi ollut ainoana ulkopuolisena henkilönä läsnä kohtauksen sattuessa, vaikka asiasta ei olekaan saatu vielä täyttä varmuutta.