Michael Jacksonin kuolemalla rahastetaan härskisti internetissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä menehtyneen poptähti Michael Jacksonin kuolemalla on ryhdytty rahastamaan ennätysnopeasti. Vain muutama tunti kuolinuutisen jälkeen verkkokauppoihin ilmestyi myyntiin poptähteen tai hänen kuolemaansa liittyviä tuotteita.

Esimerkiksi eBay-verkkohuutokaupassa kaupataan tällä hetkellä jo lukuisia erilaisia tuotteita, joissa on teksti ”R.I.P Michael Jackson”. Supertähden kohtalolla on myynnissä muiden muassa lasinalusia, jääkaappimagneetteja, hiirimattoja, julisteita, valokuvia ja t-paitoja. Tuotevalikoima täydentyy tunti tunnilta.

Osan tuotteista väitetään lisäksi olevan heti kättelyssä harvinaisia keräilyharvinaisuuksia. Myös internetin verkkotunnuksia on rekisteröity innokkaasti ja myynnissä on parhaillaan muiden muassa ripmichaeljacksondead.com -osoite.