Michael Jacksonin paluukonsertteja ei sittenkään peruta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä kuolleen poptähti Michael Jacksonin oli määrä nousta lavalle heinäkuusta alkaen peräti viisikymmentä kertaa Lontoon 02 Arenalla järjestettävissä massiivisissa jättikonserteissa. Supertähden kuoleman myötä konserttilippuja ei ehkä kannata vielä repiä.

Poptähti Justin Timberlake on The Sun -lehden mukaan ryhtynyt tänään kampanjaan, jolla hän haluaa tehdä Jacksonin Lontoon jättikeikoista massiivisen muistokonserttien sarjan. Keikoille on myyty yhteensä yli 900.000 lippua, joten yleisömenestys olisi taattu, vaikka itse Popin Kuningas joutuisikin katselemaan konsertteja pilven reunalta käsin.

– Michael Jackson oli Justinin idolini, kuten myös monien muiden artistien. Olemme vielä shokissa, mutta jo nyt ilmassa on suuri tunne siitä, että hän ja monet muut tekijät viihdebisneksessä haluaisivat osoittaa kunnioitustaan Michaelille ja hänen musiikilleen, Timberlaken lähipiiristä kerrottiin lehdelle.

– Michael teki niin kovasti töitä tehdäkseen näyttävän paluun Lontoossa, että Justin ja muutamat hänen ystävänsä voisivat täyttää hänen jättämänsä aukon edes jollain tavalla.

Maailman suosituimpien huipputähtien saattaminen yhteen Michael Jacksonin muistokonsertteja varten ei ole lainkaan tuulesta temmattu idea, sillä Jackson oli itse vuonna 1985 vahvana puuhamiehenä USA For Africa -tempauksessa, jossa suuri joukko aikansa ykköstähtiä teki hyväntekeväisyyden historiaa kappaleella We Are The World. Kappale nousi välittömästi listaykköseksi kaikkialla maailmassa.