Michael Jacksonin ura, elämä ja muodonmuutos kansikuvissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä kuolleen poptähti Michael Jacksonin elämää seurattiin julkisuudessa tiiviisti pikkupojasta saakka. Todelliseksi supertähdeksi hän nousi 1980-luvun alkupuolella, kun musiikkivideot nostivat suosiotaan.

Maailman tunnetuimpiin viihdelehtiin lukeutuva People on seurannut Jacksonin uraa alusta saakka, ja vuonna 1983 hän pääsi ensimmäisen kerran myös lehden kansikuvaan. Tuolloin aiheena olivatkin sopivasti juuri musiikkivideot, musiikkikanava MTV ja niiden vaikutus kulttuuriin ja viihteeseen.

Lehti on nyt koostanut supertähden poismenon johdosta kaikki Michael Jacksonin uran kansikuvat järjestyksessä. Katso kuvat tästä. Samalla kuvista nähdään kuinka supertähden ulkonäkö on muuttunut vuosien varrella. Vuodelta 1991 mukana on myös merkittävä kansikuva, jossa Jackson poseeraa yhdessä Madonnan kanssa ja kuvatekstinä on ”Michael & Madonna – Oudoin pari”. Ensimmäinen skandaaleihin viittaava kansikuva on vuodelta 1993.