Jacksonin kuolinsyystä murharyhmän poliisitutkinta – perhettä kuulustellaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä kuolleen poptähti Michael Jacksonin viimeiset hetket ja hänen kohtalokkaaseen sydänkohtaukseensa johtaneet tapahtumat ovat edelleen hieman epäselviä. Kuolinsyystä liikkuu tällä hetkellä hurjia huhuja, joten Los Angelesin poliisi on päättänyt käynnistää oman poliisitutkintansa kuolemasta.

Michael Jacksonin ruumis on hetki sitten lennätetty helikopterilla UCLA Medical Center -sairaalasta salaiseen paikkaan, jossa hänelle tehdään ruumiinavaus. Patologien tulevista päätelmistä huolimatta poliisi haluaa selvittää nyt omissa tutkimuksissaan kuolemaan mahdollisesti johtaneita tapahtumia.

Poliisitutkinnasta ensimmäisenä uutisoineen L.A. Times -lehden mukaan tutkijat tulevat kuulustelemaan myös poptähden perheenjäseniä ja ystäviä, muita läheisiä sekä hänen talossaan eilen olleita henkilöitä. Lehden mukaan tutkinnasta vastaa Los Angelesin poliisin ryöstöihin ja murhiin erikoistunut osasto, eli niin sanottu ”murharyhmä”.

Poliisitutkinta kuolemansyystä ei ole aivan tavanomaista, ja nyt jo pelkkä ilmoitus tutkinnan aloittamisesta on kiihdyttänyt tapauksen ympärillä vellovaa huhumyllyä. Tämä siitä huolimatta, että tähän mennessä mikään ei ole poliisin mukaan viitannut rikokseen.