Perätön huhu: Näyttelijä Jeff Goldblumin väitettiin kuolleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Samaan aikaan Michael Jacksonin kuolinuutisten kanssa internetissä levisi viime yönä huhu, jonka mukaan suosittu näyttelijä Jeff Goldblum olisi kuollut. Hänen väitettiin menehtyneen kuvauksissa sattuneessa putoamisonnettomuudessa Uudessa-Seelannissa.

Verkkosivustolta alkunsa saanut, mutta internetin yhteisöpalvelujen kautta kulovalkean tavoin levinnyt huhu ehti kasvaa jo varsin suureksi, koska tähden taustavoimia ei tavoitettu kumoamaan tietoja. Muutaman tunnin kuluttua julkkisbloggaaja Perez Hilton sai viimein Hollywood-tähden tiedottajan langan päähän ja kumoamaan huhut perättöminä. Näyttelijä ei edes ole tällä hetkellä Uudessa-Seelannissa, vaan Los Angelesissa.

Nyt myös Uuden-Seelannin poliisi on vahvistanut väitteiden olleen perättömiä. Viranomaiset ovat lisäksi ärsyyntyneet lukuisten medioiden yhteydenotoista, joissa huhuille yritettiin saada vahvistusta. Vastaavia huhuja on levitetty yhteisöpalveluissa monia kertoja aiemminkin, sillä ainakin Tom Hanksin ja Tom Cruisen on väitetty menehtyneen niin ikään Uudessa-Seelannissa.

56-vuotias Jeff Goldblum on tullut tutuksi rooleistaan kymmenissä menestyselokuvissa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muiden muassa Jurassic Park, Independence Day, Kärpänen ja Yön selkään.