Poliisi etsii Michael Jacksonin lääkäriä – epäilyt tappavasta ruiskeesta kasvavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä kuolleen poptähti Michael Jacksonin menehtymiseen johtaneista tapahtumista on tänään käynnistetty poliisitutkinta, joka on nyt kuitenkin yllättäen kohdannut ensimmäisen ongelmansa. Supertähden luona sydänkohtauksen sattuessa ollut lääkäri on nimittäin kateissa.

TMZ-julkaisun mukaan poliisit ovat yrittäneet turhaan tavoittaa laulajan kodissa asunutta lääkäriä, joka on siis kadonnut tapahtumapaikalta kuin tuhka tuuleen. Jopa hänen BMW-autonsa jouduttiin hinaamaan Jacksonin asunnolta, eli lääkäri on poistunut paikalta jalan tai jollain muulla kulkuvälineellä.

Viranomaiset haluaisivat nyt saada lääkärin kuulusteluihin selvittääkseen sydänkohtaukseen johtaneita tapahtumia. Tuoreimpien tietojen mukaan lääkäri olisi antanut Michael Jacksonille ruiskeen noin kaksi tuntia ennen kohtalokasta sydänkohtausta. Alustavien tietojen mukaan ruiskeessa oli ilmeisesti kuolettava yliannostus Demerol-kipulääkettä.

Aiemmin tänään laulajan perhe kertoi julkisuudessa olleensa huolestunut laulajatähden liiallisesta morfiinin, sekä sen korvikkeen Demerolin, käytöstä. Perhe on vakuuttunut, että juuri ruiskeena annettu yliannostus koitui supertähden kuolemaksi. Jacksonin ruumiinavaus on parhaillaan käynnissä, mutta laboratoriotuloksia ei saada kovin nopeasti.