Poliisi takavarikoi Jacksonin kodista kasseittain lääkkeitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin kuolemansyyn poliisitutkinta on parhaillaan täydessä käynnissä Los Angelesissa. Viranomaiset yrittävät edelleen tavoittaa kadonnutta lääkäriä, jonka epäillään antaneen supertähdelle kuolettavan annoksen kipulääkettä.

Tänään illalla poliisit ovat tutkineet Michael Jacksonin Holmby Hillsin alueella sijaitsevaa kotia ja takavarikoineet omaisuutta tarkempaa tutkintaa varten. Life & Style -lehden mukaan poliisit ovat kantaneet asunnosta kasseittain lääkkeitä, lääkeampulleja ja ruiskuja.

Laulajan tiedettiin käyttäneen paljon kipulääkkeitä, ja hänen perheensä mukaan morfiinia sekä sen korviketta kuluikin aivan liikaa. Lähipiirin mukaan Michael Jackson käytti viimeisten viikkojensa ajan runsaasti ainakin Demerolia, Zoloftia ja Xanaxia.Tällä hetkellä lääkkeiden yliannostuksen epäillään aiheuttaneen tähden sydänkohtauksen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat