Tammerkosken sillalla käynnistyy – Anna Abreu ilmaiskeikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kaupunkifestivaali Tammerkosken sillalla käynnistyy perjantaina kello 16.00 järjestettävillä avajaisilla. Mikko Alatalo johdattaa avajaisissa juhlakansan yhteislaulutunnelmiin yhdessä Johanna Debreczenin kanssa.

Kahdeksatta kertaa Tampereella järjestettävä tapahtuma värittää keskustan kaupunkikuvaa 26.6. – 4.7.2009. Tammerkosken sillalla -tapahtuman sydämenä toimii Keskustorin juhlateltta. Lisäksi ohjelmaa on useissa klubeissa eri puolilla kaupungin keskustaa. Tapahtuman ennakkolipunmyynti on ollut ennätyksellisen vilkasta.

TV2:n yhteislauluilloista käynnistyneen tapahtuman yleisötavoite on yli 65.000 henkilöä, joista 30.000 katsojaa osallistuu Keskustorin juhlateltan tilaisuuksiin. Tammerkosken sillalla tarjoaa yli 30 erilaista tilaisuutta, jotka sisältävät monipuolisesti musiikkia, tanssia ja laulua. Yli puoleen tilaisuuksista on vapaa pääsy.

Tammerkosken Sillalla -tapahtuman päiväohjelma sisältää tuhdin paketin ohjelmaa eri-ikäisille. Yhdeksänä päivänä Keskustorin juhlateltassa esiintyvät muiden muassa Anna Abreu, Retropop, Jokeri Pokeri Box -taikashow, Kengurumeininki, A. Aallon rytmiorkesteri, Mikko Alatalo, Mimi & Kuku sekä Siina & Taikaradio. Kaikkiin Tammerkosken Sillalla -tapahtuman päivätilaisuuksiin on yleisöllä vapaa pääsy.

Juhlateltan illat tarjoavat kesätunnelmaa maamme eturivin artistien voimin. Ensimmäistä kertaa Tammerkosken sillalla -tapahtumassa esiintyvät Apulanta, Flinch, Semmarit, Jorma Kääriäinen & Riku Niemi Orchestra, Puolikuu, Kaija Koo, Ismo Alanko sekä Melrose. Tapahtuman tuttua ja taattua esiintyjäkaartia edustavat Anna Eriksson, Jean S, Yö, Menneisyyden vangit, Maija Vilkkumaa, Peer Günt, Melrose ja Popeda.