Tuhannet fanit vaeltavat Michael Jacksonin sairaalan luokse – tilanne kaoottinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hetki sitten kuolleeksi ilmoitetun poptähti Michael Jacksonin kuolinuutinen on saanut hänen faninsa liikekannalle Los Angelesissa. Viranomaiset ovat joutuneet jo toimenpiteisiin tilanteen takia.

Popin kuningas todettiin kuolleeksi puolen yön maissa Suomen aikaa UCLA Medical Center -sairaalassa. Parhaillaan sairaalan luokse on vaeltamassa tuhansia ellei jopa kymmeniätuhansia ihmisiä. Viranomaiset ovat juuri äsken joutuneet sulkemaan katuja liikenteeltä useiden korttelien säteellä sairaalan ympärillä, kun ihmismassat ovat saapumassa alueelle.

Sairaalan luona on useita paikallisia televisioryhmiä, jotka haastattelevat Michael Jacksonin faneja. Suurin osa heistä saa tietää idolinsa kuolemasta vasta sairaalalle päästyään. Monet haastateltavista ovat itkeneet lohduttomasti kuullessaan asiasta.

Toinen suosittu kokoontumispaikka on tällä hetkellä Hollywood Boulevardin kuuluisalla Walk Of Famella sijaitseva Michael Jacksonin nimikkotähti. Alueella on kuitenkin meneillään remontti, joten yön aikana tähden luokse ei pääse. Paikka on kuitenkin luvattu avata huomenna.