Turistit todistivat vahingossa Jacksonin viimeisiä hetkiä – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin suositut Starline Tours -yhtiön pikkubussit kuljettavat maksusta turisteja ympäri Hollywoodia, Bel Airia ja Beverly Hillsiä esitellen muiden muassa supertähtien koteja. Paikallista aikaa eilen iltapäivällä tällaisella opastetulla kierroksella mukana olleet turistit saivat koko rahan edestä draamaa ja varmasti kertomista myös lastenlapsilleen.

Pahaa-aavistamattomat turistit olettivat pääsevänsä ihailemaan tieltä käsin Michael Jacksonin nykyistä kotitaloa, mutta pikkubussi sattuikin talon kohdalle juuri kun popmusiikin supertähteä elvytettiin hänen kotipihallaan olleessa ambulanssissa. Tavalliseen turistityyliin mukana oli myös kameroita ja videokameroita, joiden tallenteista TMZ-sivusto on nyt julkaisut yhden. Katso video tästä (palvelu voi olla aika-ajoin ruuhkautunut).

Bussin kyydissä oli yhteensä kolmetoista ihmistä, jotka näkivät kuinka Popin kuningasta ryhdyttiin kuljettamaan lähes parin tunnin elvytyksen jälkeen kohti läheistä sairaalaa. Erityisen mieleenpainuvaa videolla on oppaan toteamus.

-Tämä on Michael Jacksonin asunto, joten näemme kyllä myöhemmin uutisista mitä on tapahtunut.