Valokuva kuolevasta Michael Jacksonista julkaistiin – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä puolen yön maissa Suomen aikaa kuollut poptähti Michael Jackson on täyttänyt viihdelehtien sivut odottamattomalla poismenollaan. Supertähden kuolinsyytä ei ole vielä virallisesti vahvistettu, ja tällä hetkellä syystä liikkuu toinen toistaan hurjempia huhuja.

Nyt amerikkalainen viihdelehti Entertainment Online on julkaissut viimeisen kuvan Michael Jacksonista. Kuva on otettu hetki hätäpuhelun jälkeen, kun Jacksonia elvytettiin ambulanssissa. Siinä tähti on mitä ilmeisimmin jo kuollut tai ainakin kuolemaisillaan, sillä ensihoitajien saapuessa tähden kotiin laulaja ei enää hengittänyt.

Emme linkitä suoraan kuvaan, mutta halukkaat löytävät kyllä otoksen kyseisen julkaisun verkkosivustolta, ellei kuvaa ole siihen mennessä poistettu sivustolta asiattomana. Lukijoiden toivomuksesta julkaisemme kuvaan myös linkin, joka löytyy tästä. Monet julkkikset ovat esittäneet lehdelle vahvoja vastalauseita kuolevan supertähden valokuvan julkaisemisen takia. Yksi äänekkäimmistä oli julkkisbloggaaja Perez Hilton.

– Häpeä Entertainment Tonight tuon kuvan julkaisemisen takia! Hävetkää!!! Perez Hilton raivosi blogissaan.