BB-Niko esitteli rusketusraitansa IRC-Galleriassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut Niko Saarinen, eli BB-Niko, on ollut viime aikoina otsikoissa myös verkossa esitetyn NipsuTV-nettilähetyksensä merkeissä. Nyt Niko esittelee paljasta pintaa IRC-Galleriassa julkaisemassaan kuvassa.

Nikolla on ilmeisesti ollut monien muiden tavoin hyvin aikaa nauttia upeista kesäsäistä ja paahtavasta auringosta, sillä hänkin on polttanut ihonsa. Lähes ravunpunainen BB-julkkis esitteleekin nyt palanutta ihoaan sekä rusketusraitansa verkossa itse julkaisemassaan kuvassa. Katso kuva tästä.

Oops!…I did it again! Kolmen päivän auringon otto poltti hieman ihoa, Niko toteaa kuvatekstissä.

Äskettäin Nikon kerrottiin eronneen poikaystävästään suorassa nettilähetyksessä, mutta pian poikapari oli palannut takaisin yhteen.

– Tällä hetkellä ainoa asia joka pitää minut edes hieman järjissäni on parisuhteeni. Ilman henkilöä X en halua edes kuvitella missä jamassa elämäni olisi tällä hetkellä, Niko kertoi blogissaan.