Jackson-kohtausta ei poistetakaan Bruno-elokuvasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa vietettiin Michael Jacksonin kuolinpäivän iltana Sacha Baron Cohenin uuden Bruno-elokuvan ensi-iltajuhlia. Leffassa oli mukana myös kohtaus, jossa poptähden sisko Latoya Jackson joutui leffaan tietämättään.

Kyseisessä kohtauksessa itävaltalaiseksi muotitoimittajaksi itsensä esittelevä Sacha Baron Cohen tapaa yllättäen myös Latoya Jacksonin, joka on kohtauksessa hämillään. Tuottajien mielestä olisi ollut mautonta esittää kohtaus vain muutamia tunteja sen jälkeen, kun Michael Jackson oli kuollut.

Tästä syystä kohtaus leikattiin pikavauhdilla pois ensi-illassa nähdystä versiosta. Vielä on kuitenkin epäselvää tullaanko kohtaus näkemään elokuvan lopullisessa versiossa, kun Bruno saa ensi-iltansa 10. heinäkuuta.

Elokuvayhtiö ei ole tehnyt asiasta vielä päätöstä kumpaankaan suuntaan. Jacksonin kuoleman ja elokuvan ensi-illan välillä on kaksi viikkoa, joten suurin kohu tragediasta ehtii sinä aikana laskeutua.