Johnny Depp osti ”ohimennen” oman saaren Karibialta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme jo vuosia sitten kuinka Hollywood-tähti Johnny Depp laittoi rahojaan sileäksi ja sijoitti omaan saareen, jossa hän voi asustella perheensä kanssa kaikessa rauhassa. Nyt Depp on paljastanut hieman ostoksen taustoja.

46-vuotias Johnny Depp sekä hänen tyttöystävänsä, poplaulaja Vanessa Paradis, ja perheen kaksi lasta, kymmenvuotias Lily-Rose ja seitsemänvuotias Jack, löysivät saaren etsiessään rauhallisia lomailupaikkoja. Saareen ihastuttuaan monimiljonääri osti saaren ”ohimennen”.

– Kuten kaikki muukin elämässäni, tämäkään ei ollut suunniteltua. Se vain tapahtui. Ensimmäisen Pirates Of The Caribbean -elokuvan jälkeen halusin paeta lomalle lasteni ja tyttöystäväni kanssa. Silloin joku kertoi minulle myytävänä olevasta saaresta, Johnny Depp kertoi Daily Telegraph -lehdelle.

– Tutustuin saareen, kävelin siellä ja se oli siinä. Soitin välittömästi bisnesmanagerilleni ja pyysin kauniisti. Siinä kaikki. Se tuli täydellisellä hetkellä. Saari tarjoaa meille paikan, jossa kukaan ei katsele meitä kameran etsimen läpi tai osoittele sormella. Siellä ollessamme emme tee kertakaikkiaan mitään. Lapsillani ei ole edes leluja, joten he rakentelevat kaikenlaista simpukankuorista.

Kokonaan julkkisperhe ei kuitenkaan Ranskaa ja Yhdysvaltoja jätä, koska niissä asuminen saa lapset tottumaan erilaisiin kulttuureihin.

– Saaresta tulee tukikohtamme, mutta vietämme myös jatkossa aikaa myös Ranskassa ja Yhdysvalloissa, jotta lapsemme voivat varttua molemmissa kulttuureissa, Johnny Depp kertoi aiemmin Hollywood Access -julkaisulle.