Lost-kaunotar ja Twilight-tähti kuhertelivat heinikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lost ja Roswell -sarjoista tuttu Emilie de Ravin työstää parhaillaaan Remember Me -elokuvaa yhdessä Twilight-näyttelijä Robert Pattinsonin kanssa. Nyt heidät on kuvattu kuvauspaikalla kuhertelemassa rannan heinikossa.

Leffan päätähtien on huhuttu tulevan toimeen keskenään harvinaisen hyvin ja siksi on syntynyt myös epäilyjä uudesta suhteesta. Leffan kuvaukset ovat juuri alkaneet, joten lähiviikot näyttävät saadaanko Hollywoodiin uusi julkkispari. Kemia näyttää toimivan hyvin ainakin suutelukohtauksissa. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Emilie de Ravin nähtiin alastomana mallikuvissa, joiden alkuperä ja ajankohta on hieman hämärän peitossa. Kuvissa Emilie poseerasi ilkosillaan erilaisissa studiolavasteissa. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 27-vuotias Emilie de Ravin palaa lähiaikoina vielä Lost-sarjan kuudennen ja viimeisen tuotantokauden kuvauksiin. Lisäksi hänellä on työn alla myös Public Enemies -elokuva, jossa Emilie nähdään yhdessä Johnny Deppin kanssa.