Michael Jackson kaksi viikkoa sitten: ”Voin hyvin!” Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissayönä menehtynyt poptähti Michael Jackson oli vielä kuolemaansa edeltäneenä iltana huippukunnossa, mikäli hänen taustabändiään ja taustatanssijoitaan on uskominen.

50-vuotias Michael Jackson nähtiin vain pari viikkoa sitten myös paparazzivideolla hänen Beverly Hillsissä sijaitsevan asuntonsa edustalla. Tuolloin paparazzit tiedustelivat autossa istuvalta Popin kuninkaalta hänen vointiaan, ja vastaus oli lyhyt mutta yksiselitteinen. Katso video tästä tai artikkelin alta.

– Voin hyvin, mahtavasti, Michael Jackson vastasi.

Tämän tuoreen lausunnon sekä maaliskuussa läpi käydyn kuntotarkastuksen perusteella hänen väitetty sydänkohtauksensa tuli todellisena yllätyksenä. Poptähden lääkärin kerrottiin eilen antaneen laulajalle ilmeisesti kohtalokkaaksi osoittautuneen määrän kipulääkettä.