Michael Jackson suunnitteli muuttoa Irlantiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissa yönä kuollut poptähti Michael Jackson oli lehtitietojen mukaan suunnittelemassa muuttoa Irlantiin saadakseen hieman rauhaa hänen ympärillään pyörineestä hullunmyllystä. Jo aiemmin yli kuukauden lomalla Irlannissa lastensa kanssa käyneen poptähden kerrotaan tykästyneen kovasti maan rauhalliseen ilmapiiriin.

Vuoden 2005 pedofilia-oikeudenkäyntinsä jälkeen Bahrainiin muuttanut Jacko ehti puolentoista vuoden aikana asustaa myös Japanissa, Englannissa ja Irlannissa. Hänen kerrotaan tutkineen ostosmielessä muutamia taloja Corkin alueelta. Etsintäreissullaan hän asui Kinsale’s Ballinacurra House -nimisessä luksuskohteessa.

Luksushotellin omistaja Des McGahan kertoi irlantilaiselle Breaking News -julkaisulle, että Michael Jacksonilla oli tapana harjoitella iltaisin moonwalkiaan. Jackson lahjoitti hotellin omistajaperheelle myös Paris-tyttärensä tekemän maalauksen, joka on nykyisin perheen tyttären hallussa.