Michael Jacksonin kuolinsyy selviää vasta kuukausien päästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissayönä menehtyneelle poptähti Michael Jacksonille suoritettiin eilen ruumiinavaus, jonka tulosten mukaan hänestä ei löytynyt ulkoisen väkivallan merkkejä. Kuolinsyyn selviämiseksi tarvitaan siis laboratoriotutkimuksia.

Tutkimusten takia supertähden kuolinsyy ei tule selviämään vielä viikkoihin. Tämän hetken arvioiden mukaan tulokset saadaan aikaisintaan vasta kuuden viikon kuluttua, eli elokuun alkupuolella. Tulosten saaminen voi kuitenkin venyä ylikomisario Charles L. Beckin mukaan jopa elokuun loppuun saakka.

– Tämä on korkean profiilin tapaus ja haluamme varmistua, että tutkijat saavat tehdä työnsä rauhassa median ja yleisön paineesta huolimatta, ja että tulemme saamaan selville herra Jacksonin kuolinsyyn, Beck kertoi The Insiderille.

– Tästä syystä on hyvin tärkeää, että ihmiset ymmärtävät, että heidä kovasti haluamansa tiedon saamiseen tulee kulumaan pidempään kuin mitä he haluavat. Tiedän, että tämän kanssa on vaikea olla kärsivällinen, mutta pyydän mediaa ja ihmisiä ymmärtämään, että poliisi, patologit, perhe ja kaikki muut tekevät kovasti töitä ratkaistakseen asian ja että siihen kuluu aikaa.