Michael Jacksonin lääkäri tavoitettiin – kuulustelut pian

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissaöisen poptähti Michael Jacksonin kuoleman jälkeen mystisesti kadonnut lääkäri Conrad Murray on tavoitettu. Hänen epäillään antaneen Jacksonille kuolettavan yliannostuksen kipulääkettä muutama tunti ennen supertähden kuolemaa.

Los Angelesin poliisin ylikomisario Charles L. Beck kertoi hetki sitten tiedotustilaisuudessa, että lääkäri on ollut viranomaisiin yhteydessä edustajansa välityksellä ja että häntä on tarkoitus kuulustella mahdollisimman pian. Poliisin mukaan hän on katoamisestaan huolimatta yhteistyöhaluinen.

Poliisin edustaja Beck paljasti samalla, että lääkärin tavoittamiseksi on jouduttu suorittamaan tavanomaista laajempia toimenpiteitä yhteistyössä muiden viranomaisten kanssa. Tarkemmin hän ei kuitenkaan näitä toimenpiteitä yksilöinyt. Asiasta uutisoi The Insider.