Rihanna ja Chris rikkoivat lähestymiskieltoa – vaativat sen kumoamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Chris Brown tunnusti tämän viikon maanantaina oikeudessa ex-tyttöystävänsä Rihannan törkeän pahoinpitelyn ja hänet tuomittiin viiden vuoden ehdolliseen vankeustuomioon ja puolen vuoden yhdyskuntapalveluun. Lisäksi hänelle määrättiin viiden vuoden lähestymiskielto Rihannaan.

Lähestymiskiellon johdosta Chris ei saa tällä hetkellä lähestyä Rihannaa eikä olla muutenkaan omasta aloitteestaan missään yhteydessä entiseen tyttöystäväänsä. Nyt entinen pariskunta on pyytänyt tuomioistuimelta lähestymiskiellon poistamista, koska molemmat haluavat pysyä toistensa ystävinä.

Rihanna ja Chris ovat pyytäneet kiellon kumoamista, koska molemmat pitävät sitä tarpeettomana. Lisäksi molemmat ovat ilmoittaneet jo rikkoneensa oikeuden määräämää lähestymiskieltoa soittelemalla toisilleen. Tämän tunnustuksen perusteella Chris Brown voitaisiin passittaa vankilaan, mikäli tuomioistuin niin haluaisi.

Pariskunnan lähipiiristä paljastettiin New York Daily News -lehdelle, että heidän suhteensa ei ole enää lämpenemässä uudelleen ja että Rihanna ja Chris pysyvät jatkossakin vain ja ainoastaan ystävinä. Rihanna on viime aikoina yhdistettu romanttisessa mielessä hiphop-tähti Drakeen.