Heroes-teinitähti Hayden Panettiere riisuu kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tutuksi tullut Hayden Panettiere on kertonut esiintyvänsä täysin alastomana seuraavassa I Love You, Beth Cooper -elokuvassaan.

Leffan pääroolissa koulun kauneimpana tyttönä nähtävä 19-vuotias supertähti on tähän saakka pitänyt vaatteensa tiukasti yllään, mutta nyt asiaan on tulossa muutos. Hayden Panettiere kertoi E! Onlinen haastattelussa, ettei suostunut turvautumaan sijaisvartaloon alastonkohtauksessa, vaan halusi tehdä kaikki kohtauksensa itse.

– Olin todellakin alastomana. Minulla oli rintojeni päällä vain pienenpienet kukan terälehdet ja siinä kaikki, Hayden Panettiere kertoi.

Haydenin mukaan hänen vanhemmillaan ei ole ongelmia nähdä tyttärensä alastonkohtauksia elokuvassa. Näyttelijäkaunotar kertoi myös pitävänsä alastomuudesta.

– Isäni kutsuu minua paljastelijaksi. Hänen mukaansa olin sellainen jo pikkulapsena. Olen sinut vartaloni kanssa ja on hauska juoksennella ympäriinsä alastomana ja sen sellaista. On kuitenkin tärkeää pitää sellainen yksityisasiana.

I Love You, Beth Cooper -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 10. heinäkuuta.