Megan Foxin ”ruusupoika” löytyi ja lennätettiin New Yorkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leffakaunotar Megan Fox kiertää parhaillaan maailmaa Transformers-elokuvansa merkeissä. Viime viikolla Fox nousi otsikoihin Lontoon ensi-illan yhdeydessä ikuistetun valokuvan takia.

Kuvassa pikkupoika yrittää tarjota Foxille upeaa keltaista ruusua, mutta kaunotar ei huomaa ruusua ja kävelee pojan ohi. Tilanteesta nousi kohu, jota puitiin laajasti televisiossa ja lehdistössä. Tämän jälkeen Fox pahoitteli tapahtunutta haastattelussa.

– Tuollainen särkee sydämieni. Jos teillä on hänen nimensä ja osoitteensa, lähetän hänelle mielelläni pahoitteluni. En ikinä tekisi mitään noin kauheaa, Fox totesi.

Kodak-kameramerkki lupasi 5.000 dollarin palkkion sille, joka onnistuu löytämään pojan. Pian Facebookista löytyikin 11-vuotias Harvey Kindlon. Nyt poika, hänen äitinsä ja yksi ystävänsä on lennätetty New Yorkiin tapaamaan Megan Foxia henkilökohtaisesti.