Olivia Munn ja massiivinen rintavako

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan myös mallina ja useiden televisio-ohjelmien juontajana. Julkkistähti esitteli taannoin kurvejaan myös Playboy-lehden sivuilla.

Nyt Olivia Munn nähdään puolestaan (500) Days Of Summer -elokuvan ensi-iltajuhlien punaisella matolla. Neitokainen ikuistettiin juhlissa tummasävyiseen kukkamekkoon sonnustautuneena. Asun yläosa oli tällä kertaa varsin antava. Katso kuvat tästä.

26-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild. Työn alla ovat lisäksi elokuvat Date Night ja Iron Man 2.