Televisiotähti kuoli – sai iskun päähänsä lentokoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiopersoona Billy Mays on löydetty muutama tunti sitten kuolleena kotoaan. Yllättävää kuolemaa edelsi tapaturma, jossa Mays sai lentokoneessa kovan iskun päähänsä.

50-vuotias televisiotähti lensi viikonloppuna US Airwaysin koneella Philadelphiaan, kun laskussa koneen eturengas hajosi aiheuttaen erittäin kovan laskun. Tästä syystä käsimatkatavaroita sinkoili koneen sisällä ja Billy Mays sai kovan iskun päähänsä, TMZ uutisoi. Tämän isku epäillään aiheuttaneen myöhemmin Maysin kuoleman.

Nyt Yhdysvaltojen ilmailuhallinto on ilmoittanut, että päähän kohdistunut isku oli heidän käsityksensä mukaan miehen omaa syytä, sillä hän ei pitänyt turvavyötään kiinni lentokoneen laskeutuessa. Billy Mays antoi itse haastattelun FOX13-televisiokanavalle heti lentoturman jälkeen.

– Yhtäkkiä tuli kovin mahdollinen isku, ja katosta alkoi tippua kaikenlaisia esineitä. Yksi osui minua päähän, mutta minulla on kova pää, Billy Mays kertoi.

Tämän lisäksi televisiotähti kommentoi turmaa myös Twitter-blogissaan lentokoneen ollessa vielä kiitotiellä.

– Minulla oli juuri läheltä piti -tilanne Tampassa. Renkaat räjähtivät laskussa. Olemme jumissa lentokoneessa. Voit aina luottaa US Airiin, Mays bloggasi lentokoneesta.