Huh, mikä rintavako Holly Madison

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Holly Madison on tullut amerikkalaisille tutuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä ja samaisesta lehdestä sekä äskettäin myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta.

Nyt realitytähti riisuu rahasta, sillä hänet on kiinnitetty mukaan Peepshow-esitykseen. Hänet nähdään esityksessä yläosattomissa myös elävän yleisön edessä. Holly otti esityksessä roolin, jota hoiti aiemmin Kelly Monaco.

Nyt neitokainen on juhlinut Planet Hollywood -kasinon Prive-klubilla säihkyvään hopealuomukseen sonnustautuneena. Luonnollisesti asussa oli myös suurehko kaula-aukko. Katso kuvat tästä.

29-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling.