Kohupaljastus: Jackson oli kuolla yliannostukseen jo aiemmin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla menehtyneen poptähti Michael Jacksonin kuoleman tutkimukset jatkuvat parhaillaan kiivaina. Samalla julkisuuteen on tullut lisää tietoa hänen aikaisemmista tekemisistään. Tuoreen paljastuksen mukaan poptähti oli kuolla kipulääkkeen yliannostukseen jo aiemmin.

Torstaina sydänkohtaukseen epäselvissä olosuhteissa kuolleen Michael Jacksonin Randy-veljeä aiemmin hoitanut lääkäri väittää, että supertähti otti brittijournalisti Martin Bashirin kuuluisan haastattelun jälkeen vielä samana iltana yliannostuksen morfiinia vuonna 2003. Lääkäri onnistui kuitenkin pelastamaan Jacksonin hengen, brittilehti Mail On Sunday uutisoi.

Lääkärin mukaan hänet soitettiin kaikessa hiljaisuudessa paikalle auttamaan laulajaa, joka oli ottanut televisiohaastattelun aikaansaamassa masennustilassa yliannostuksen kipulääkettä.

– Tilanne huolestutti minua suuresti. Kerroi Randylle, että hänen veljensä pitäisi ilmoittautua vapaaehtoisesti vieroitushoitoon päästäkseen eroon riippuvuudestaan. Halusin keskustella suoraan Michaelin kanssa siitä millaista tuhoa hän aiheutti terveydelleen. En kuitenkaan koskaan kuullut heistä enää, nimetön lääkäri kertoi lehdelle.

Michael Jacksonin masentanut kohuhaastattelu nähtiin Bashirin toimittamassa Living With Michael Jackson -dokumentissa, jossa supertähti myönsi viettäneensä öitään lasten seurassa. Haastattelun perusteella poliisi ryhtyi tutkimaan Jacksonia tarkemmin ja tutkimukset johtivat myöhemmin myös kuuluisaan syytteeseen.