Lehti: Tiedot Jacksonin ruumiinavauksesta tekaistuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman viihdelehdissä on tänään uutisoitu laajasti poptähti Michael Jacksonin ruumiinavauksen tuloksista. Nyt asiasta on syntynyt merkillinen kiista, jossa lehdet syyttävät toisiaan väärien tietojen levittämisestä.

Jacksonin kuolemasta ensimmäisenä uutisoinut ja yleensä varsin luotettava amerikkalainen TMZ on nyt väittänyt, että tänään The Sun -lehden kautta levinneet tiedot ovat tekaistuja. Brittilehti kertoi tuloksista muiden muassa poptähden painosta, kaljuudesta, haavoista ja vatsalaukun sisällöstä.

TMZ ei ole kertonut asiasta tarkempia tietoja, mutta julkaisun mukaan nyt levitetyt tiedot eivät pidä paikkaansa. Nämä viihdejulkaisut eivät ole kuitenkaan ainoita kiisteleviä medioita, sillä myös Us Weekly ja Entertainment Tonight ovat tukkanuottasilla Jackson-uutisoinneista. Näiden kiistojen valossa kaikkeen Jackson-uutisointiin tulee suhtautua ainakin jossain määrin varauksella.