Ruumiinavaus: Jackson painoi vain 50 kiloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla menehtynyt poptähti Michael Jackson aiheuttaa päänvaivaa kuolemaansa tutkiville poliiseille ja muille viranomaisille vielä pitkään. Nyt ensimmäisen ruumiinavauksen tulokset ovat vuotaneet julkisuuteen.

Brittilehti The Sun on saanut haltuunsa ruumiinavauksen tiedot. Niiden mukaan Michael Jackson painoi kuollessaan vain 50 kiloa. Tuloksettomien elvytysyritysten johdosta häneltä oli murtunut useita kylkiluita ja hänen rinnassaan oli neljä reikää elvytyksessä käytetyistä adrenaliinipistoksista. Tämän lisäksi hänellä oli pistosten jälkiä käsissään, jaloissaan ja lanteissaan.

Erilaisia jälkiä löytyi myös muualta, sillä laulajan polvet ja reidet olivat mustelmilla ja hänellä oli haava selässä. Patologien mukaan Jacksonin vatsa oli tyhjä lukuunottamatta osittain sulaneita pillereitä. Nyt näytteet pillereistä on lähetetty tarkempiin tutkimuksiin, jotta ne saadaan tunnistettua. Lisäksi raportista paljastuu, että 50-vuotias Jackson oli kaljuuntumassa.

Kolme tuntia kestäneessä ruumiinavauksessa ei löytynyt epäilyttäviä merkkejä, mutta tutkimukset kuitenkin jatkuvat vielä. Jacksonin perhe epäilee edelleen, että hänen lääkärillään on ollut jotain tekemistä kuoleman kanssa. Laboratoriotestien tuloksia odotetaan noin 6 – 8 viikossa.