Morrissey raivostui fanille – keskeytti keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin juuri konsertoinut brittirokkari Morrissey on keskeyttänyt konserttinsa Oslossa Norjassa. The Smiths -yhtyeen entinen keulahahmo poistui lavalta sen jälkeen, kun yleisöstä heitettiin olut esiintymislavalle.

Aiemminkin konserttejaan mitä ihmeellisimmistä syistä keskeyttänyt taiteilija näki kuinka yleisöstä heitettiin olut lavalla. Tämän jälkeen hän vaati yleisöä ilmiantamaan tekijän, jonka yleisö työnsi lopulta lavan eteen.

Mies heitettiin tämän jälkeen pois konserttipaikalta. Tämä ei kuitenkaan rokkarille kelvannut, vaan välikohtauksesta suivaantunut artisti poistui lavalta kesken keikan, Daily Mail uutisoi.

Tiukkana vegetaristina tunnettu Morrissey keskeytti huhtikuussa konserttinsa Coachella-festivaaleilla Kaliforniassa, koska hänen mukaansa läheisistä myyntikojuista tuli lavalle liian voimakas hampurilaisten tuoksu.