Popeda-Mustajärvi Pete Parkkosesta: ”Voi v***u sentään!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisan edellisella kaudella kolmanneksi sijoittunut Pete Parkkonen on noussut taannoisella televisioesiintymisellään kesän nauretuimpien suomalaisten YouTube-videoiden kärkijoukkoon. Nyt hän on saanut haukut rockveteraanilta.

Pete Parkkonen esitti Pitkä kuuma kesä -ohjelman avausjaksossa ohjelman nimikkokappaleen, joka on alunperin Popedan käsialaa ja tunnettu suomalainen klassikkohitti. Esiintyminen meni kuitenkin täysin metsään, kun Parkkonen ei osannut kappaleen sanoja. Nyt Popedan keulahahmo Pate Mustajärvi on ruotinut esitystä Voicen haastattelussa.

– Tuntuu lähinnä tosi surulliselta. Se voi olla nuorelle artistille kova paikka. Pete kärsii varmaan tästä v***un pitkään. Tuli kurja olo, että voi v***u sentään. Olisi treenannut tekstin kunnolla tai ottanut vaikka luntin, Mustajärvi kommentoi Voicelle.

Mustajärvi osoitti Parkkoselle myös sympatiaa ja kertoi itsekin unohtavansa joskus myös omien kappaleidensa sanoja. Yhteensä Parkkosen Pitkä kuuma kesä -esitystä on katsottu YouTubesta kymmeniätuhansia kertoja. Suosituin versio lienee tekstitetty esitys, joka löytyy tästä tai artikkelin alta.