Tältä Britney Spears näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears kiertää kesän aikana Euroopan konserttilavoja, mutta nyt hän on parhaillaan lomailemassa kotonaan Yhdysvalloissa ennen turneen jatkumista vanhalla mantereella.

Tuoreiden kuvien perusteella Britney Spears on käväissyt lomansa aikana myös kampaajalla, sillä hänet ikuistettiin eilen pitkästä aikaa tummatukkaisena. Pitkän blondikauden jälkeen tummanruskea sopiikin poptähdelle varsin hyvin. Katso kuvat tästä.

Supertähti oli liikkeellä uuden poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa Los Angelesissa. Pariskunnan kihlautumisesta on liikkunut huhuja jo useita kertoja, mutta ne on kuitenkin nopeasti kumottu. Äskettäin Britneyn nimettömään ilmestynyt sormus aiheutti samanlaisia huhuja, mutta tähden lähipiirin mukaan sormus on vain koriste.

Joidenkin lehtitietojen mukaan Britneyn tumma hiuskuontalo olisi ollut peruukki. Asiaan saadaan luultavasti selvyys lähipäivien aikana.