Televisiotähti kuolikin sydänsairauteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka 50-vuotias televisiotähti Billy Mays löydettiin sunnuntaina menehtyneenä kotoaan. Pari päivää aiemmin hän oli saanut kovan iskun päähänsä lievässä lento-onnettomuudessa.

Lehdistön mukaan viranomaiset epäilivät ensi, että realityjulkkis olisi menehtynyt lentokoneessa päähänsä saaman kovan iskun seurauksena. Tänään kuolemantapauksen tutkimuksissa on kuitenkin selvinnyt, että päähän osunut isku ei ilmeisesti ollutkaan syynä menehtymiseen.

Pään vammojen sijaan häneltä löydettiin tänään suoritetussa ruumiinavauksessa sydänsairaus, jonka nyt epäillään aiheuttaneen kuoleman. Patologi Vernard Adamsin mukaan sairaus oli niin vakava, että se on voinut aiheuttaa äkillisen kuoleman. Asiaan saadaan vahvistus myöhemmin, kun tutkimustulokset valmistuvat. Menehtyneen Matsin löysi hänen vaimonsa.