Tenniskaunotar Anna Kournikovan rinnat pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu tenniskaunotar, venäläissyntyinen Anna Kournikova, viihtyy edelleen viihdelehtien otsikoissa, vaikka hän onkin jättänyt aktiiviuransa taakseen.

Tällä kertaa Anna Kournikova on poseerannut punaisella matolla HardBat Classic VIP -tapahtuman jatkobileissä. Näyttävä kaunotar saapui tilaisuuteen varsin antavaan ruskeaan iltapukuun sonnustautuneena. Asu toi ”framille” erityisesti tähden kuuluisan rintavarustuksen. Katso kuvat tästä.

Illan teeman mukaisesti Anna Kournikova poseerasi myös pingismailan kanssa ja kuvaajien riemuksi hän kopautti sillä itseään jopa päähän. Venäläiskaunotar on seurustellut jo pitkään latinotähti Enrique Iglesiasin kanssa. Anna osallistuu edelleen satunnaisesti erilaisiin tennistapahtumiin hyväntekeväisyyden merkeissä, vaikka ammattilaisura onkin jo takana.