Brittien BB-tähti Sophie Reade yläosattomana videolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa parhaillaan meneillään olevassa Big Brother -kisassa mukana oleva Sophie Reade on ollut jo useaan otteeseen otsikoissa nakuilujensa merkeissä. Nyt verkkoon on päätynyt uutta materiaalia.

Aiemmin muiden maussa Playboy ja Nuts -lehdissä nakuillut julkkistähti nähdään nyt uudella videolla. Tänään YouTube-palvelussa julkaistussa videossa 30GG-rinnat omaava BB-Sophie nähdään keikistelemässä sensuellisti yläosattomissa. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Video on kuvattu jo ennen kuin Sophie sai tietää tulleensa valituksi mukaan Big Brother -ohjelmaan. Välittömästi tiedon saatuaan hän nimittäin kasvatti 30FF-rintansa 30GG-kokoisiksi.

21-vuotias Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Hänet nähdään seuraavien kuukausien ajan luultavasti otsikoissa useamminkin, ellei häntä pian häädetä talosta.