Fanit uskovat: ”Michael Jackson on elossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin epäselvissä olosuhteissa tapahtunut kuolema on odotetusti synnyttänyt myös huimia salaliittoteorioita. Hurjimpien huhujen mukaan supertähti on edelleen elossa.

Tapauksessa on monia yhtäläisyyksiä Elvis Presleyn kuoleman kanssa. Tästä syystä tuhannet fanit uskovat Jacksonin lavastaneen oman kuolemansa päästäkseen eroon alati kasvaneista julkisuuden paineista. Juuri 50 konserttia sisältävän paluunsa kynnyksellä kadonneen tähden uskotaan olevan elossa.

Salaliittoteorialle on omistettu nyt myös kokonaisia verkkosivustoja. The Sun -lehden mukaan eräs sivustoista väittää saaneensa haltuunsa sunnuntaina otetun valokuvan, jossa poptähti nähdään elossa. Toisen sivuston mukaan Jackson olisi suunnitellut katoamistaan jo vuoden ajan ja asuu nyt Itä-Euroopassa.

Kolmannen sivuston mukaan Jackson nähtiin ylittämässä rajaa Meksikoon vain muutama tunti kuolinuutisensa jälkeen. Lisäksi rapakon takaa kantautuneiden tietojen mukaan jo yli kymmenen Jackson-fani on tehnyt itsemurhan idolinsa kuoleman jälkeen.