George Clooney, Britney Spears, Harrison Ford, Natalie Portman ja Rick Astley eivät ole kuolleet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin kuoleman jälkeen verkossa on levitetty huhuja lukuisten tunnettujen tähtien kuolemasta. Samaan aikaan Jacksonin kanssa menehtyi oikeasti näyttelijätär Farrah Fawcett. Muutaman päivän sisällä kuolivat lisäksi televisiotähti Billy Mays ja näyttelijä Ed McMahon.

Nettihuhuissa on kuitenkin menehtynyt suuri määrä muitakin supertähtiä. Heti Jacksonin kuolinpäivänä huhuttiin, että näyttelijä Jeff Goldblum olisi kuollut Uudessa-Seelannissa tapahtuneessa putoamisonnettomuudessa. Pian kuitenkin selvisi, että hän olikin täysin kunnossa Los Angelesissa.

Viime päivinä ”uhreja” on tullut huomattavasti lisää. Kuolleeksi on ehditty internetin villissä maailmassa nimetä jo muiden muassa poptähdet Rick Astley, Britney Spears ja Grace Jones sekä näyttelijät Natalie Portman, Harrison Ford ja George Clooney. Kukaan heistä ei ole kuitenkaan todellisuudessa menehtynyt, vaan Jacksonin kuolema on saanut aikaan varsinaisen kuolinhuhujen suman.