Isabel Lucas on julkkismaailman uusi seksisymboli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin julkkismaailmassa henkilöiden vaihtuvuus on nykyisin varsin pientä, vaikka erityisesti realityohjelmat suoltavat b-sarjan tähtiä tämän tästä. Nyt kovaa nousua kohti a-sarjaa on tekemässä vaalea kaunotar Isabel Lucas.

Transformers-elokuvan jatko-osassa nähtävä kaunotar on leffan ensi-illan jälkeen noussut nopeasti viihdelehtien otsikoihin. Ensimmäinen Transformers teki Megan Foxista supertähden, ja nyt Isabel Lucas näyttää seuraavan vastanäyttelijäänsä. Isabel Lucas poseeraa verkossa julkaistuissa kuvissa seksikkäänä muiden muassa rannalla ja meren aalloissa. Katso kuvat tästä.

24-vuotias australialaissyntyinen näyttelijä Isabel Lucas nousi tähdeksi suositun australialaisen Home And Away -saippuasarjan tähtenä. Luonnonsuojelusta innostunut kaunotar muutti Yhdysvaltoihin vuonna 2008 ja pääsi heti mukaan Transformers 2 : Kaatuneiden kosto -elokuvaan. Sittemmin hänet on kiinnitetty jo useisiin muihinkin elokuviin. Otsikoihin Lucas nousi oltuaan vastanäyttelijänsä Shia LeBeoufin kyydissä tämän ajaessa rattijuoppona kolarin.