Povipommi Carmen Electra antavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari kuukautta sitten viihdelehdissä epäiltiin, että maailmankuulu povipommi Carmen Electra olisi raskaana, mutta ilmeisesti huhut olivat vähintäänkin ennenaikaisia. Huhut saivat alkunsa, kun Electra peitteli asuillaan vatsanseutuaan useissa julkkisjuhlissa.

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon usein äänestetty näyttelijä-malli Carmen Electra osallistui Hollywoodissa toimitustaan pitävän 944-lehden juhliin upouuden Andaz West Hollywood -hotellin Jose Cuervo Platino Penthousessa. Samalla juhlittiin myös Frankie B. -farkkumerkin kymmenvuotisjuhlia. Carmen Electra oli pukeutunut juhlallisuuksia varten sähkönsiniseen iltapukuun, joka nosti esille erityisen hyvin tähden rintavarustuksen. Katso kuvat tästä.

Ohiossa 20. huhtikuuta 1972 syntynyt Carmen Electra, oikealta nimeltään Tara Leigh Patrick, tuli tunnetuksi Playboy-lehden sivuilta, ja hän on sittemmin tehnyt uraa näyttelijänä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Electran roolisuorituksia on nähty esimerkiksi elokuvissa Scary Movie, Date Movie ja Epic Movie. Tunnetuin roolityö on kuitenkin televisiosarjassa Baywatch. Nykyisin Electra on kihloissa rokkari Rob Pattersonin kanssa.